Rólunk

A KEBAB QUEEN több éves kemény munka eredménye, a termékválaszték és a vendéglátó-ipari ágazatban szerzett széleskörű tapasztalatok teljes körű tanulmányozása vezetett ahhoz, hogy kis városunkban megnyissuk a sokak számára várva-várt üzletünket.

Célunk az volt, hogy a hagyományos török konyha ihlette ételek széles választékát kínálja ügyfeleinknek, valamint olasz gasztronómiai klasszikusokat: pizzákat készítsünk.

Étlapunkon megtalálható még a retró hamburgerek és hot-dogok választékos kínálata is, hogy ezzel segíthessük a kedves megrendelő igényeinek széleskörű választási lehetőségét.

Étlapunk tükrözi a jelenlegi fogyasztó igényeit és a mai stílusok változását, mivel minőségi termékeket kínálunk megfizethető áron, bárki számára megtekinthető kis üzletünkben.

Mindenki számára megpróbálunk egyfajta, és figyelmes kiszolgálást nyújtani munkatársainkkal, akik valóban élvezik munkájukat.

Bár van egy kicsi, de kellemes, fiatalos helyünk, ahol megkóstolhatod az ételeket, viszont inkább a mindennapi házhozszállítási szolgáltatást kínáljuk, elfogadva a webhelünkön vagy a telefonon keresztül történő megrendeléseket.

Tapasztalataink lehetővé teszik számunkra, hogy az ételeket elég rövid időn belül elkészíthessük, és a megrendelő által megadott címre Eger területén belül ingyenesen kiszállíthassuk.

Étlapunkon kebabok, pizzák, hamburgerek, hot-dogok, vegetáriánus ételek, tálak, boxok ajánlataival szeretnénk kielégíteni minden kedves megrendelőnk (akár személyre szabott) igényeit. 

Csapatunk olyan emberekből áll, akik mindennapi elkötelezettségükkel és erőfeszítéseikkel mindent tökéletesen igyekeznek működtetni.

A cél mindig ugyanaz: az emberek, akik tőlünk rendelnek, vagy nálunk étkeznek, kellemes időtöltést élvezhessenek, folyamatosan fogyasszák, illetve rendeljék az ételeinket, és mindannyian jól érezhessük magunkat.